Lokaal adverteren met Facebook

Ervaar de kracht

Iedere dag verbaas ik mij weer over het feit dat ik geen lokale ondernemers voorbij zie komen in mijn tijdlijn van Facebook. Deze ondernemers in mijn directe omgeving zie ik namelijk wel adverteren in bijvoorbeeld de plaatselijke krant, de lokale huis-aan-huisbladen of met borden langs het voetbalveld.

Zeg nou zelf hoe mooi is het om als supermarkt, slager, bakker, groenteboer, opticien, slijterij, drogist, restaurant, fietsenmaker, kapper, kledingzaak en ga zo maar door, gebruik te maken van de kracht van Facebook adverteren.

Ten eerste kun je jouw doelgroep bijvoorbeeld segmenteren op een regio, wat natuurlijk superbelangrijk is voor een lokale ondernemer en daarnaast ook nog eens op leeftijd, geslacht èn interesses.

Ten tweede is Facebook adverteren zeer flexibel, op ieder moment kun je namelijk kiezen voor een bepaalde advertentie en je kunt supersnel inhaken op gebeurtenissen, bv. schaatsverkoop bij natuurijs, verkopen van winterbanden als het koud wordt, ijsjes in de aanbieding bij mooi weer, je kunt het zo gek niet bedenken.

Verder kun je bijvoorbeeld jouw websitebezoekers ieder gewenste advertentie laten zien. En als je over e-mailadressen beschikt kun deze mensen ook bereiken via Facebook. Tot slot en niet zeker niet onbelangrijk, je kunt adverteren tegen relatief lage kosten: voor een paar euro per dag kun je al heel veel mensen in je eigen regio bereiken.

Beste ondernemers in mijn regio, heb ik jullie kunnen overtuigen? Wacht dan niet langer en begin met adverteren op Facebook. En mocht je daarbij wat hulp nodig hebben, dan kom ik graag een keer vrijblijvend langs en dan bespreken we met een bak koffie (met een klein beetje melk ;-)) de mogelijkheden. Kom in contact met Digitalex.